augusti 6

Ledarskapsutbildning för nya chefer

Ledarskapsutbildning för nya chefer Under en ledarskapsutbildning för nya chefer får du lära dig grunden till att planera och strukturera upp dina arbetsuppgifter. Du får de verktyg som gör att du själv kan jobba på det sätt du tycker fungerar för dig och som passar dig som person. Kunskap varvas med praktisk träning där du.

juli 16

Chefsutbildning för ny som chef

Chefsutbildning för dig som är ny som chef Om du är ny som chef eller snart ska bli kan det vara en bra idé att gå en chefsutbildning. Att axla en chefs- och ledarroll innebär ett stort ansvar med många nya ansvarsområden. För dig som inte varit chef förut kan mycket kännas främmande och kanske.

juni 25

Företagsanpassad utbildning i kundservice

Företagsanpassad utbildning i kundservice mycket positivt för företaget Kundservice är något som måste hålla en hög kvalitet. De flesta företag är beroende av en väl fungerande kundtjänst för att lyckas och nå framgång. Det är ju i många fall mycket viktigt att erbjuda kunderna att ha möjlighet till lättillgänglig kontakt ifall de får problem, funderingar.

maj 14

Chefsutbildning i arbetsrätt

Chefsutbildning innehåller avsnitt om arbetsrätt för chefer Det är viktigt att man på en arbetsplats har kunskap om arbetsrätt för chefer. Detta för att man måste veta vilka rättigheter och skyldigheter dessa har. Just arbetsrätt kan vara något som ofta glöms bort, något man helt enkelt inte tänker så mycket på. Men faktum är att det.

april 23

Chefsutbildning i retorik

Att vara en bra retoriker – gå en retorikkurs Gå en retorikkurs. En bra retorisk förmåga är av största vikt om man ska lyckas hålla ett bra tal helt enkelt. Det finns många olika typer av tal, både sådana som utförs privat på kanske ett bröllop eller ett dop. Sedan finns det även sådana som.

april 23

Chefsutveckla och gå en kurs i företagsekonomi

Chefsutveckla och gå en kurs i företagsekonomi Det finns många olika ekonomikurser eller ekonomiutbildningar man kan gå om man är intresserad av att lära sig nya saker och få nya erfarenheter. En kurs i företagsekonomi är ett bra exempel på vad man kan läsa. Det är ett ämne som kan vara både intressant och väldigt.

april 23

Kommunikativt ledarskap på arbetsplatser

Att kommunicera på arbetsplatser genom kommunikativt ledarskap Om man jobbar på till exempel en större tidning så jobbar man ofta på olika redaktioner inom tidningen. Jobbar man på ”Expressen” kanske man jobbar med antingen mode, eller sport, eller inrikesnyheter. Eller så jobbar man där det är mer specifika grejer man skriver om och mer nischat som.

april 23

Utbildning i coachande ledarskap

Utbildning i coachande ledarskap Det finns väldigt många olika idrottsklubbar och idrottsföreningar, många av dessa har många som arbetar inom verksamheten. De stora klubbarna måste ju förutom alla tränare även ha folk som tar hand om ledarskap, bokföring, administrering och marknadsföring med mera. Men det viktigaste för klubbarna är ändå att man har kompetenta, drivna.

april 23

Chefsutbildning i utvecklingssamtal

Chefsutbildning i utvecklingssamtal Inom ett företag eller organisation är det viktigt att man som chef, VD eller personalansvarig har en god kontakt och relation med de anställda för att försäkra sig om att de trivs med arbetet och att de känner att de får den respekt och det inflytande de förtjänar. Även om man som.

april 19

Chefsutbildning i medarbetarsamtal

Chefsutbildning i medarbetarsamtal Efter en chefsutbildning kan ett väl genomfört medarbetarsamtal förbättra både arbetstillfredsställelse och trivsel, och därmed bidra inte bara till en bättre stämning utan även till ökad produktivitet. Det är viktigt som chef att kunna fånga upp synpunkterna från varje anställd, oavsett hur väl man känner personen. En chefsutbildning ger både verktyg och.