juli 16

Chefsutbildning för ny som chef

Chefsutbildning för dig som är ny som chef Om du är ny som chef eller snart ska bli kan det vara en bra idé att gå en chefsutbildning. Att axla en chefs- och ledarroll innebär ett stort ansvar med många nya ansvarsområden. För dig som inte varit chef förut kan mycket kännas främmande och kanske.

juni 25

Företagsanpassad utbildning i kundservice

Företagsanpassad utbildning i kundservice mycket positivt för företaget Kundservice är något som måste hålla en hög kvalitet. De flesta företag är beroende av en väl fungerande kundtjänst för att lyckas och nå framgång. Det är ju i många fall mycket viktigt att erbjuda kunderna att ha möjlighet till lättillgänglig kontakt ifall de får problem, funderingar.

maj 14

Chefsutbildning i arbetsrätt

Chefsutbildning innehåller avsnitt om arbetsrätt för chefer Det är viktigt att man på en arbetsplats har kunskap om arbetsrätt för chefer. Detta för att man måste veta vilka rättigheter och skyldigheter dessa har. Just arbetsrätt kan vara något som ofta glöms bort, något man helt enkelt inte tänker så mycket på. Men faktum är att det.

april 23

Chefsutbildning i retorik

Att vara en bra retoriker – gå en retorikkurs Gå en retorikkurs. En bra retorisk förmåga är av största vikt om man ska lyckas hålla ett bra tal helt enkelt. Det finns många olika typer av tal, både sådana som utförs privat på kanske ett bröllop eller ett dop. Sedan finns det även sådana som.

april 23

Chefsutveckla och gå en kurs i företagsekonomi

Chefsutveckla och gå en kurs i företagsekonomi Det finns många olika ekonomikurser eller ekonomiutbildningar man kan gå om man är intresserad av att lära sig nya saker och få nya erfarenheter. En kurs i företagsekonomi är ett bra exempel på vad man kan läsa. Det är ett ämne som kan vara både intressant och väldigt.

april 23

Kommunikativt ledarskap på arbetsplatser

Att kommunicera på arbetsplatser genom kommunikativt ledarskap Om man jobbar på till exempel en större tidning så jobbar man ofta på olika redaktioner inom tidningen. Jobbar man på ”Expressen” kanske man jobbar med antingen mode, eller sport, eller inrikesnyheter. Eller så jobbar man där det är mer specifika grejer man skriver om och mer nischat som.

april 23

Utbildning i coachande ledarskap

Utbildning i coachande ledarskap Det finns väldigt många olika idrottsklubbar och idrottsföreningar, många av dessa har många som arbetar inom verksamheten. De stora klubbarna måste ju förutom alla tränare även ha folk som tar hand om ledarskap, bokföring, administrering och marknadsföring med mera. Men det viktigaste för klubbarna är ändå att man har kompetenta, drivna.

april 19

Chefsutbildning i personlig effektivitet

Chefsutbildning i personlig effektivitet Vissa dagar flyter arbetet på i bra tempo, utan att man ens märker det, eftersom man är inne i denna nästan magiska ”flow”. Andra dagar kan det kännas som om man går i klister, eller som om tiden bara rusar iväg utan att man hinner bocka av en enda punkt på.

mars 19

Chefsutbildning i arbetsrätt

Arbetsrätt är viktig chefsutbildning – lär dig grunderna! Något av det viktigaste du kan lära dig genom en bra chefsutbildning är grunderna i arbetsrätt. Här regleras förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare (den individuella arbetsrätten) samt förhållandet mellan arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer (den kollektiva arbetsrätten). Som chef har du ansvar för dina medarbetares juridiska anställningsvillkor och det.

mars 16

Kundservice i världsklass

God kundservice kräver att man tar sina kunder på allvar Bra kundservice är en av de viktigaste faktorerna när det gäller att behålla kunderna på lång sikt. Nöjda kunder kan till och med vara beredda att betala något mer, om de vet att de får gott bemötande, inte minst när det gäller ärenden som rör.